Grint geschikt voor duurzaamheid, uit een Waalse steengroeve die garant staat voor een milieuvriendelijke aanpak

Ernest Lebailly

La Noblesse du Sol belge

Kiezen voor Hautrage zandsteen betekent kiezen voor grind van topkwaliteit. De Carrière Bois du Prince in Hautrage heeft altijd haar uitmuntenheid bewezen met een steen die gemaakt is om lang mee te gaan, die ideaal is voor alle toepassingen en die uw omgeving een sprankelend cachet zal geven.

Wit Grind

Wit Grind
0 / 8

Wit Grind

Wit Grind
8 / 16

Wit Grind

Wit Grind
8 / 22

Picailed

Picailed
8 / 22

Zwarte Prins

Zwarte Prins
8 / 22

Zwarte Grind

Zwarte Grind
25 / 50

Zandsteen in uw tuin.

Geen mooie tuin zonder grindpad…

Esthetisch gezien zal een grindpad de omgeving van uw huis verfraaien. Praktisch, dit pad zal modder op uw schoenen vermijden. Om te wandelen, om te rijden, om je onmiddelijke omgeving in te richten… We hebben nog niets beters gevonden dan kwaliteitsgrind. En het is nog beter wanneer het in Wallonië wordt geproduceerd, rechtstreeks uit een steengroeve met een rijke geschiedenis in Saint-Ghislain.

gravier blanc

Een steengroeve vol geschiedenis in saint-ghislain

Kwaliteitsgrind

  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Esthetisch

  • Duurzaam

  • 100% Belgisch

Grind heeft alle kwaliteiten om de omgeving van uw nieuwbouw te verfraaien of om uw renovatieprojecten een karaktervol tintje te geven.

Onze producten

Meer dan een decoratief element zal de zandsteen van Hautrage het juweel van uw tuin zijn.

Wit Grind

Wit grind, ook wel zandsteen van Hautrage genoemd, staat synoniem voor elegantie in uw paden en bloemperken en zal uw uitzicht verruimen en uw omgeving een onvergelijkbaar karakter geven.

Picaillé Grind

Geef uw oprit een volledig origineel karakter, de tinten, gemengd met wit en zwart, geven uw omgeving een authentieke, maar toch hedendaagse en altijd elegante uitstraling.

Zwarte Prins

Het donkere grind, bekend als de Zwarte Prins, is in de eerste plaats een interessante esthetische keuze. Maar door zijn eigenschappen is het een interessante natuurlijke bondgenoot voor de ontwikkeling van je ecosysteem.

Als u op zoek bent naar een aannemer of reseller partner, raadpleeg dan onze kaart…

Hautrage zandsteen

Over ons

De steengroeve Ernest Lebailly, in het hart van België, is een juweel dat al 175 jaar grind van hoge kwaliteit produceert, ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.
De kiezelsteen van Ernest Lebailly, Hautrage Sandstone genaamd, bestaat in verschillende mooie tinten: wit, picailed en Prince Noir.

  • Wit
  • Picailed
  • Prince Noir

De faam van de zandsteen van Hautrage is geen mysterie: die is te danken aan zijn buitengewone technische en esthetische kwaliteiten, geput uit het hart van de Belgische bodem!
De weerstand tegen slijtage en fragmentatie wordt nauwgezet getest. Het grind dat uit de eeuwenoude steengroeve wordt gehaald, heeft altijd zijn uitmuntendheid bewezen: een steen die duurzaam is, geschikt voor alle toepassingen en die uw projecten een sprankelend cachet zal geven.

  • Kiezen voor zandsteen uit Hautrage betekent kiezen voor uitmuntendheid met een milieuvriendelijke aanpak. U beperkt de ecologische impact van het vervoer. Je geeft de voorkeur aan kortsluiting.
  • U vertrouwt op de expertise van een eeuwenoud bedrijf in uw regio.

  • De zandsteen van Hautrage is gemakkelijk toegankelijk, ter plaatse of bij uw plaatselijke materiaalhandelaar, en wordt op veel plaatsen in de regio gebruikt.

Trends in onze activiteiten

Alles over uw grind

Contact vandaag

Een vraag?

Bovenaan formulier Hoe kunnen we u helpen?

Je bent een : *
In welke producten bent u geïnteresseerd?
RGPD *

U heeft een verzoek, u wilt meer informatie over onze producten?

Wilt u weten wat uw leveringsmogelijkheden zijn?

Wilt u een gratis offerte aanvragen?

Vul dit formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden