• Een karakteristieke kleur

  • Slijtvast

  • Schokbestendig

PRODUCTGEGEVENSBLAD

INTRINSIEKE WAARDEN VAN WIT GROND

Het wordt gewonnen, gebroken, gekalibreerd in onze installaties en is verkrijgbaar in verschillende diktes: 0/8 – 8/16 – 8/22

verfraai uw buitenkant

Het witte grind

Wit grind Wit grind, ook wel zandsteen van Hautrage genoemd, staat synoniem voor elegantie in uw opritten en bloemperken. Het zal uw uitzicht verruimen en uw omgeving een onvergelijkbaar karakter geven.

Dit decoratieve grind zal niet alleen de buitenkant van uw huis verfraaien. Het is een van de beste die de Lebailly groeve produceert. Het is van de bovenste plank!

Natuurlijk dankzij zijn kleur, maar ook dankzij zijn technische kenmerken die het tot een zeer gegeerd product maken, geproduceerd in een 100% Waalse steengroeve. Zijn weerstand tegen slijtage en schokken geeft vrij spectaculaire resultaten. Gemaakt van een niet-poreus, vorstbestendig gesteente. Het plet of splintert niet.

Het witte grind van Ernest Lebailly is meer dan een decoratief element en zal het juweel van uw tuin worden. U zult geen spijt krijgen van uw investering!

Onze andere producten

Picaillé Grind

Geef uw oprit een volledig origineel karakter, de tinten, gemengd met wit en zwart, geven uw omgeving een authentieke, maar toch hedendaagse en altijd elegante uitstraling.

Zwarte Prins

Zwart grind, bekend als de Zwarte Prins, is in de eerste plaats een interessante esthetische keuze. Maar door zijn eigenschappen is het een interessante natuurlijke bondgenoot voor de ontwikkeling van je ecosysteem.